Zwangerschaps postpartum & selfcare ceremony's om je vrouwenlijf te eren
Tijdens een Sacred Care ceremony eren we jouw vrouwenlijf en alles wat het overwint. 

Voor wie is Sacred Care?

Sacred Care is er voor alle vrouwen die goed voor zichzelf willen (laten) zorgen en die het belangrijk 
vinden om emotioneel en fysiek in balans te blijven. 
Alle vrouwen zijn welkom. Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal. Voorafgaand aan een ceremony hebben we contact. Je krijgt een digitaal intakeformulier van mij of we hebben telefonisch contact. Hierdoor kan ik de ceremony goed voorbereiden en optimaal afstemmen op jouw wensen en behoeften. Tijdens een Sacred Care ceremony ben ik er voor jou. Om jouw tempel te eren. ik geloof in kwaliteit en het helende effect van vertragen. Alles wat tijdens een ceremony ontstaat, mag er zijn en krijgt aandacht op een passende manier. Sacred Care is uniek. Tijdens een ceremony worden al je zintuigen geprikkeld om een optimale staat van ontspanning te bereiken.  Zodat je je daarna heerlijk ontspannen en opgeladen voelt.

Zit je in een medisch traject en/of gaat zwanger worden niet vanzelf of heb je afscheid moeten nemen van je kindje? Ook dan verzorg ik graag een helende Warm your heart of butterfly mama ceremony voor je. Je draagt rouw en verdriet mee in je lichaam. Je lichaam reageert op de rouw die je doormaakt. Door aandacht te  geven aan je lichaam en geest, geef je je rouw de ruimte en aandacht die het verdient. 


Samen met mijn zeer dierbare vriendin Reni de Bie die rouw verlies en levensbegeleider is en haar eigen praktijk "Lief je rouw" heeft verzorg ik een aantal keer per jaar de dagretraite "liefdevol rouwen" meer info over onze dagretraite vind je hier. 

Om heerlijke te relaxen tijdens je zwangerschap verzorg ik de Sacred Babybelly ceremony bij jou thuis, een sessie van 2 uur waarin we stilstaan bij jouw zwangere lichaam en jullie kindje wat je draagt. Ik heb een tafel met buikuitsparing dus je kunt heerlijk op je buik liggen. Lukt dit niet of is dit niet prettig dan heb ik ook kussens bij om je lichaam te ondersteunen zodat je in zijligging kunt liggen.

Postpartum, dat wil zeggen de periode nadat je moeder bent geworden, is een van de meest ingrijpende transformaties in het leven van een vrouw. Er verandert zo ontzettend veel in je leven. Na deze transitie is warmte, liefdevolle omhulling en onverdeelde aandacht essentieel voor je fysieke en mentale herstel. Er is niet alleen een baby geboren, maar ook een moeder.
Ik voel me vereerd als ik jou als moeder van top tot teen in de watten mag leggen met helende behandelingen die je jezelf mag gunnen. Klik hier voor meer info over de postpartum ceremony's Rise like a Phoenix of Blessed mama

Voor mama's die meerdere ceremony's willen boeken heb ik I Choose me, Holy mama en Sacred mama ontwikkeld, combi's van 3 ceremony's van al mijn heerlijke behandelingen om optimaal gebruik te maken van de helende aanvullende zorg van Sacred Care voor tijdens je zwangerschap en na je bevalling. Ook te boeken in 6 of 9 behandelingen.


Voel je je vermoeid? Heb je een stijve nek en schouders? Weinig energie? Je denkt vaak: ik ga een keer naar de sauna, iets voor mezelf doen of een hobby uitoefenen. Maar waar haal je de tijd vandaan? Je doet je best om al die ballen in de lucht te houden, maar er vallen steeds vaker wat ballen uit de lucht. Maak jezelf prioriteit en boek een Ultimate relaxation ceremony bij Sacred Care van twee of drie uur. Dan kom ik naar je toe en zorg ik ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Zodat je weer nieuwe energie voelt stromen en kunt opladen.

Wil je liever even weg thuis? Een keer per maand ben ik te vinden in de Yurt in Erp. Inmiddels ben ik ook druk bezig met een andere locatie waar ik ook een keer per maand te vinden zal zijn. Hierover snel meer!

 


 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram