Zwangerschaps postpartum & selfcare ceremony's om je vrouwenlijf te eren
Tijdens een Sacred Care ceremony eren we jouw vrouwenlijf en alles wat het overwint. 

Mijn missie en visie

Met Sacred Care volg ik mijn hart en intuïtie en is mijn droom in vervulling gegaan. Namelijk: aanvullende zorg verlenen aan vrouwen op een manier die bij mij past én vanuit een holistische visie. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alles met elkaar verbonden is. Met Sacred Care heb ik aandacht voor jouw lichaam en ziel, waarbij ik gebruik maak van mooie en eerlijke producten.
Ik geloof in de kracht en verbinding van vrouwen om elkaar te steunen en te helen. Als vrouw wordt er al zoveel van je verwacht in onze huidige maatschappij. Je hebt veel rollen te vervullen en ballen in de lucht te houden. Hierdoor kun je het gevoel krijgen dat het leven je soms overspoelt. Door zelfzorg op regelmatige basis in je agenda te plannen, maak je jezelf belangrijk en zorg je voor een stevige, gegronde basis. Ik ben ervan overtuigd dat je vanuit die gegronde basis alles kunt doen en bereiken wat je wilt!

Contact met je lichaam en ziel  – en er echt helemaal voor jou zijn  – vind ik belangrijk. Ik stem de ceremony af op jouw wensen en behoeften en speel daar op in. Een ceremony is daardoor nooit hetzelfde. Het is een ceremony speciaal voor jou.

Als je selfcare een vast onderdeel maakt van je leven, zul je merken dat je je lichamelijk en mentaal in balans voelt. Heb je vragen of wil je een sacred sessie boeken? Vul het contactformulier in.

Tijdens mijn Sacred Care ceremony's pas ik verschillende behandelingen toe om jou in optimale staat van ontspanning te brengen zodat jij volledig tot jezelf kunt komen. 

Warme groet,

Denise 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram