Zwangerschaps postpartum & selfcare ceremony's om je vrouwenlijf te eren
Tijdens een Sacred Care ceremony eren we jouw vrouwenlijf en alles wat het overwint. 

Reviews 

'De massages hebben een magische uitwerking op mijn energie'

"Na de bevalling van mijn zoon heb ik veel behoefte om in mijn vrouwelijke energie te blijven en te ontspannen. Zeker nu ik weer werk en de masculine energie me vaker inhaalt dan ik wil, weet Denise me weer te gronden.
Denise komt maandelijks bij mij aan huis om mij te masseren. De massages, die meer zijn dan enkel massages, hebben een magische uitwerking op mijn energie. Denise weet een geweldig rustmoment neer te zetten voor lichaam en geest. Ze begeleidt me met haar zachtheid door de uitdagingen die bij me spelen en helpt me om te relaxen. Zodat ik de inzichten krijg die ik zoek of de huidige realiteit accepteer. Iedereen die in balans wil blijven, raad ik Denise aan."

- Lisa. Moeder van twee kindjes en eigen bedrijf. 


'Echt een ontspanmoment dat mijn lichaam en geest goed heeft gedaan'                                  

"Na mijn bevalling van ons sterrenkindje maakte ik een intensieve kraamtijd en proces daarna door. Zowel mentaal als lichamelijk had ik enorme behoefte aan rust. Sacred Care kwam op mijn pad en ik heb persoonlijk contact gehad met Denise. Passend bij mijn behoefte heb ik genoten van een persoonlijke behandeling, een meditatie, een ontspanningsmassage en als afsluiter de Beng Kung Belly bind. De behandeling vond plaats in mijn vertrouwde thuisomgeving. De benadering was erg persoonlijk en ontspannen. Tijdens de thee, en de heerlijke versnaperingen die Denise zelfgemaakt en meegenomen heeft, was er ruimte voor gesprek en om een kaart te trekken. Echt een ontspanmoment dat mijn lichaam en geest goed heeft gedaan. Het is de investering meer dan waard en ik raad het iedereen aan. Voor mij was dit een symbolische afsluiting van mijn zware bevalling en het opnieuw openstellen voor een toekomstig kindje."

- Nannie. Mama van sterrenkindje Sem.


'Na twee jaar verdriet door een zwangerschapswens die niet in vervulling is gegaan, voel ik nu heling en liefde voor mezelf'

"Op een regenachtige dag mocht ik Denise ontvangen voor een sacred sessie. Op het moment dat Denise binnenkomt, voelt alles goed en oké. Instant liet ze mij op mijn gemak voelen. Terwijl zij een prachtige setting creëerde, mocht ik genieten van een kopje thee en wat lekkers. Daarna heb ik een prachtige en helende yonisteam en massage gehad. Na twee jaar verdriet door een zwangerschapswens die niet in vervulling is gegaan, voel ik nu heling en liefde voor mezelf. En daar ben ik Denise heel dankbaar voor. Dit is een cadeau dat ik iedere vrouw wens!"

- Renee. heeft een zwangerschapswens en kreeg een Sacred Care sessie cadeau.

"Denise zorgt voor alles om een aanstaande moeder of net bevallen moeder te laten ontspannen"

"Tijdens het geboorte event in Eindhoven ontmoette ik Denise. Ik begon haar te volgen op Instagram en meldde mij aan voor haar nieuwsbrief. Toen ze aankondigde dat zij het Holy mama pakket ging aanbieden besloot ik dat ik mijzelf dat zou gunnen deze vierde en laatste zwangerschap en postpartum periode.
Denise is 3 keer bij mij thuis geweest, de eerste keer voor de sacred belly massage, daarna voor de blessed mama sessie en de laatste keer voor de rise like a phoenix. Alle drie waren echt heerlijke verwen momenten. Denise komt bij je thuis met alle benodigde spullen en haar fijne warme energie die ze echt op jou afstemde. Ze denkt met je mee of dat voor het maken van een afspraak is of tijdens de behandeling wat handig is voor jou en je baby of welke houding het meest prettig is. Denise zorgt voor alles om een aanstaande moeder of net bevallen moeder te laten ontspannen: een lekker voetenbadje, kopje thee erbij, een altaartje met passende stenen en een prachtige bloem en een bordje met lekkers. Ze heeft oog voor detail, ze zorgt bijvoorbeeld dat de stoom van de yoni stomen de goede temperatuur heeft. De massagetafel van Denise is ook top, met een buikuitsparing voor je zwangere buik en een borstuitsparing voor voedende borsten, ligt er altijd comfortabel.
Alle drie de sessies hadden een iets ander karakter.
De sacred belly massage stond in het teken van verbinding met de baby in mijn buik.
De blessed mama was een moment van rust voor mij en onze pasgeboren dochter.
De rise like a phoenix was voor mij en om dankbaarheid voor mijn lijf te tonen en voor mij ook om een periode van zwangerschappen en bevallingen af te sluiten.
Ik heb ontzettend genoten van alle behandelingen en de aanwezigheid van Denise. Voor zwangerschap of postpartum behandelingen zullen we elkaar niet meer treffen maar gelukkig biedt Denise ook andere behandelingen aan!"

- Stefanie moeder van 4 kindjes gunde zichzelf het Sacred mama pakket en genoot van Sacred Care tijdens de zwangerschap en postpartum.

"Zo blij dat ik het mezelf heb gegund!"

Ik ben bij Denise geweest voor de sacred selfcare ceremonie in de Yurt. De naam en de duur van de behandeling (3 uur!) trokken me aan. Wat zelfliefde en aandacht voor mezelf was behoorlijk nodig namelijk.Zo blij dat ik het mezelf heb gegund! Er hing rust, waardoor ik ook kon ontspannen. Er was aan alle details gedacht. Een persoonlijk altaartje, warm voetenbadje, thee, voedzame snacks, een kaartje trekken en interesse in waarom ik er was. De yoni steam was heel prettig. En dan natuurlijk de super fijne massage van top tot teen. Denise is een goede combinatie van zorgzaam en gezellig. Ik voelde me heel welkom en veilig ♥️

- Christel moeder van 2 zoons met een eigen bedrijf.


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram