Zwangerschaps postpartum & selfcare ceremony's om je vrouwenlijf te eren
Tijdens een Sacred Care ceremony eren we jouw vrouwenlijf en alles wat het overwint. 

Postpartum ceremony's

 Wij Nederlandse vrouwen doen het zwanger zijn er vaak "even bij" we werken door tot 34 liefst 36 weken zwangerschap en ik zie vaak dat "doorzetten" tot die termijn als moedig bestempeld wordt of flink. Terwijl je als zwangere vrouw 24/7 bezig bent om een nieuw mens te creëren, dat is een prestatie op zich waar te weinig aandacht aan wordt besteed. Ik vind dat zwangeren op handen gedragen mogen worden door hun omgeving. Jullie kindje groeit en bloeit in jouw lijf. Je bent 40 weken, soms iets meer soms iets minder zwanger. Je lichaam werkt in die zwangerschap maximaal om een compleet mens te vormen. Een wonder, elke keer weer. Ik moedig juist rust nemen aan, nee zeggen tegen afspraken waar je geen zin in hebt en lekker in je cocon kruipen.

Met Sacred Care wil ik vrouwen bewust maken dat ze hun lichaam mogen eren, dat het juist heel gezond is om je rust te nemen tijdens je zwangerschap en in je postpartum periode. Want door in die speciale tijd goed voor je lijf te laten zorgen zul je daarna beter en vlotter herstellen. Zwangeren investeren bakken met geld in een kinderwagen of kamertje de babyshower kan niet gek genoeg, natuurlijk is dat leuk en mooi en doe je hierin wat je zelf fijn vind. Maar jezelf goed voelen, fysiek en mentaal daar kan geen geld in de wereld tegenop. Investeer in je herstel en je gezondheid door selfcare bovenaan je lijst te zetten. Tijdens je zwangerschap, in je postpartum periode en daarna. Je kunt het maar een keer doen, doe het op de allerbeste manier en stel de juiste prioriteit in je zwangerschap en kraamtijd. De eerste 40 dagen na de geboorte zijn bepalend voor de volgende 40 jaar van je leven.

Ik biedt twee verschillende postpartum sessies los van elkaar aan. De sessie Blessed mama en Rise like a phoenix. Om optimale aandacht te besteden aan jouw veranderende lichaam kun je ook kiezen uit twee complete pakketen "I choose me"; Holy mama of Sacred Mama Om jou als vrouw door je reis van zwangere tot kraamvrouw en postpartum moeder optimaal te ondersteunen in je lichamelijke en mentale herstel. 


 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram