Zwangerschaps postpartum & selfcare ceremony's om je vrouwenlijf te eren
Tijdens een Sacred Care ceremony eren we jouw vrouwenlijf en alles wat het overwint. 

 SACRED CARE POSTPARTUM CEREMONY "BLESSED MAMA"

We eren je baarmoeder het magische deel van je lichaam waar je kindje gewoond heeft en gegroeid is.


Deze postpartum ceremony is te boeken vanaf 5 dagen na de geboorte van je kindje. Het is belangrijk dat je na je bevalling voor de eerste keer weer hebt kunnen ontlasten. Ja poepen dus, Je buikgebied staat centraal in deze postpartum sessie. Je darmen horen daar natuurlijk ook bij. We eren je baarmoeder het magische deel van je lichaam waar je kindje gewoond heeft en gegroeid is. In je baarmoeder zit een wond door de placenta. Warme liefdevolle aanraking en omhulling door de bengkung belly bind dragen bij aan jouw lichamelijke herstel en zorgen ervoor dat je heerlijk in je cocon kunt kruipen.

 Welkom mama thee moment

We nemen de tijd om kennis te maken. Ik schenk thee voor je in en bouw een altaartje voor je op. Ik neem iets lekkers voor je mee, misschien heb je daar voor of juist na de ceremony pas zin in. Ik creëer een sacred space in de door jou gekozen ruimte. Zo kun je de ceremony ontvangen op de plek waar jij je het allermeeste op je gemak voelt.

Magnesium voetbadje

Een verwarmend ontspannend voetenbadje met magnesium. Magnesium wordt door je huid goed opgenomen en staat erom bekend je weerstand te verbeteren, gebrek aan energie aan te verbeteren en heeft een positieve invloed op je zenuwstelsel.

verwarmende moxa (sacrum, buik) 

Moxa brengt letterlijk de warmte weer in je lichaam wat "koude" heeft geleden door de bevalling. Je levensenergie ook wel Qi genoemd wordt weer in beweging gezet.

Castor olie buikpakking en buikmassage

Ik geef je buikgebied en baarmoeder de liefdevolle zachte aandacht die ze zo verdient. Je buik is leeg, je kind was 9 maanden in je buik onder je hart. In je buik zit een wond van de placenta. De buikmassage is zacht, helend en integer. Met rijke castorolie om je huid te voeden. De zachte massage ondersteunt de organen om terug te komen op hun normale positie. Draagt bij aan de melkproductie en steunt het helingsproces van de baarmoeder.

bengkung belly binding

Je betaald 70 euro borg voor de bengkung die krijg je terug als ik de bengkung terug heb gekregen)
We sluiten de sessie af met de bengkung belly binding. Een prachtig ritueel om je lichaam te sluiten fysiek en energetisch. Het ondersteunt je buikgebied, draagt je letterlijk en zorgt ervoor dat je kwetsbare buikgebied de warmte van de moxa vasthoudt. Je bent beter bestand tegen prikkels van buitenaf die je kunnen overweldigen als pasgeboren moeder.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram