Zwangerschaps postpartum & selfcare ceremony's om je vrouwenlijf te eren
Tijdens een Sacred Care ceremony eren we jouw vrouwenlijf en alles wat het overwint. 

SACRED POSTPARTUM CEREMONY "RISE LIKE A PHOENIX"

Jouw lichaam, jouw vrouwentempel verdient het om geëerd te worden.

RISE LIKE A PHOENIX ik ben 3 uur bij je thuis, investering in jezelf 275 euro


Welkom mama thee moment

We nemen de tijd om kennis te maken. Ik schenk thee voor je in en bouw een altaartje voor je op. Ik neem iets lekkers voor je mee, misschien heb je daar voor of juist na de ceremony pas zin in. Ik creëer een sacred space in de door jou gekozen ruimte. Zo kun je de sessie ontvangen op de plek waar jij je het allermeeste op je gemak voelt.

Magnesium voetbadje

Een verwarmend ontspannend voetenbadje met magnesium. Magnesium wordt door je huid goed opgenomen en staat erom bekend je weerstand te verbeteren, gebrek aan energie aan te verbeteren en heeft een positieve invloed op je zenuwstelsel.

Yoni stomen met geleide meditatie

Je neemt plaats op de stoomtroon, een troon die ik speciaal voor mijn postpartum ceremony's ontwikkeld heb. Want ik wil alleen het allerbeste voor jou. Een troon waar je heerlijk op kunt zitten terwijl je een helende yoni stoom krijgt. Met biologisch geteelde kruiden. Deze helende kruidenmix verzacht en heelt het tere weefsel van je yoni vanbinnen en vanbuiten. Het verzacht alle ongemakken die door de bevalling kunnen ontstaan zoals hechtingen, scheurtjes of knip en is heerlijk ontspannend. Terwijl je op de troon zit spreek ik een geleide meditatie voor je uit zodat je helemaal kunt zakken in je lichaam.

Verwarmende moxa voor sacrum

Je mag daarna op de massagetafel komen liggen. Ik behandel je onderrug en sacrum met verwarmende moxa. Moxa brengt letterlijk de warmte weer in je lichaam wat "koude" heeft geleden door de bevalling. Je levensenergie ook wel Qi genoemd wordt weer in beweging gezet. Moxa helpt bij het gevoel van leegte na de bevalling. Stimuleert de bloedcirculatie , helpt bij vermoeidheid en slapeloosheid.
Ontspanningsmassage nek schouders rug armen benen voeten 50 min

De eerste weken met je kersverse baby zijn achter de rug. Je lichaam heeft veel te dragen in je postpartum tijd. Letterlijk en figuurlijk. Een ontspanningsmassage om je spieren los te maken en weer te laten ontspannen. Want je hebt hard gewerkt lieve vrouw. Zachte liefdevolle aandacht, ik draag jou. Ontspanningsmassage maakt verkrampte spieren los, verbeterd de bloedcirculatie, geeft je extra energie. Zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden, verminderd stress en werkt stimulerend op de aanmaak van jouw gelukshormonen endorfine en oxytocine.

Verwarmende moxa buik

De helende moxa stick wordt ook op je buik gebruikt om warmte en Qi weer te laten stromen. Jouw buik, jouw baarmoeder. Die magische, heilige plek waar het al die tijd al om draait. Nu leeg na de geboorte van je kindje en toe aan de zachte warmte van moxa en massage.

Buikmassage castorolie pakking gelaats en hoofd massage 20 minuten

Ik geef je buikgebied en baarmoeder de liefdevolle zachte aandacht die ze zo verdient. Je buik is leeg, je kind was 9 maanden in je buik onder je hart. In je buik zit een wond van de placenta. De buikmassage is zacht, helend en integer. Met rijke castorolie om je huid te voeden. De zachte massage ondersteunt de organen om terug te komen op hun normale positie. Draagt bij aan de melkproductie en steunt het helingsproces van de baarmoeder.

Bengkung belly bind (je betaalt 70 euro borg voor de bengkung die krijg je terug als ik de bengkung terug heb gekregen)

We sluiten de sessie af met de bengkung belly binding. Een prachtig ritueel om je lichaam te sluiten fysiek en energetisch. Het ondersteunt je buikgebied, draagt je letterlijk en zorgt ervoor dat je kwetsbare buikgebied de warmte van de moxa vasthoudt. Je bent beter bestand tegen prikkels van buitenaf die je kunnen overweldigen als pasgeboren moeder.  Overtollig vocht wordt eerder afgevoerd, het lege gevoel in je buik wordt omarmd door warmte, je organen en bekken komen terug in de goede positie. Het helpt om verkeerde houding tegen te gaan tijdens het voeden van je kindje en het sluit je energetisch na jullie levens veranderende geboortereis.


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram