Zwangerschaps postpartum & selfcare ceremony's om je vrouwenlijf te eren
Tijdens een Sacred Care ceremony eren we jouw vrouwenlijf en alles wat het overwint. 

 Sacred babybelly massage

 Een uniek relax moment voor jezelf en je kindje. Je verdient het want je bent dag en nacht bezig om een kindje in je lichaam te laten groeien en bloeien! Ga lekker genieten en ontvang mijn speciale ontspanningsritueel en een relaxte zwangerschapsmassage van top tot teen. Je wordt volledig ontzorgt en verzorgt. Ik ben 2 uur bij je thuis, incl opzetten en inpakken van mijn spullen. Tijdens de massage is er ook veel tijd om met aandacht bij je kindje te zijn. Ik verzorg een kruidenthee voor tijdens je zwangerschap en een zelfgemaakte gezonde lekkernij.

Waarom een Sacred babybelly massage? 

Zwangerschapsmassage helpt om typische zwangerschapsklachten te verlichten zoals vocht in je handen en benen, hoofdpijn, kuitkramp en misselijkheid. En het is natuurlijk een heerlijk cadeautje voor jezelf en voor je ongeboren kindje. Dus ook als je geen klachten hebt is het een heerlijk moment om stil te staan bij je kindje! 

Heb je interesse in the full package? Wil je je tijdens je zwangerschap, in je prille kraamtijd en in je postpartum tijd optimaal laten verzorgen? Kijk dan bij Holy mama


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram