Zwangerschaps postpartum & selfcare ceremony's om je vrouwenlijf te eren
Tijdens een Sacred Care ceremony eren we jouw vrouwenlijf en alles wat het overwint. 

Ultimate relaxation ceremony

Vrouwen hebben in onze drukke maatschappij vele verschillende rollen. We willen alle ballen in de lucht houden. Ons gezin en geliefden, werken, tijd doorbrengen met vrienden, huishouden, sociaal leven, sporten. Het is nodig om ontspanning en tijd voor jezelf ook op je TO DO LIST te zetten. Even vertragen, even rust en ontspanning voor je lichaam en geest. Dat is wat ik je biedt met ultimate relaxation. Even uit je hoofd en in je lijf. Zodat je er daarna weer tegenaan kan powervrouw. Om jouw leven te leven zoals jij dat wilt en waar jij gelukkig van wordt. Heb je vragen of wil je een ceremony boeken neem dan contact op via het contactformulier. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

Het is nodig om ontspanning en tijd voor jezelf ook op je TO DO list te zetten.

Ultimate relaxation 

2 uur investering in jezelf 185 euro

 3 uur investering in jezelf 275 euro

Ultimate relaxation, om jou van top tot teen in de watten te leggen. Ik ben 3 uur bij je thuis en tover de door jou gekozen ruimte om tot een sacred space. Natuurlijk zorg ik ook voor de innerlijke mens met een zelfgemaakte lekkernij, lekker en gezond en een kopje thee. Zodat je je verzorgd en verwend voelt want vandaag draait het allemaal om jou lieve vrouw.


 Eerst een voetenbadje met magnesium. 

Verwarmend en ontspannend. Magnesium wordt door je huid goed opgenomen en staat erom bekend je weerstand te verbeteren, gebrek aan energie aan te verbeteren en heeft een positieve invloed op je zenuwstelsel.

Yoni stomen met geleide meditatie.

Een korte geleide meditatie om even helemaal te zakken in je lichaam en het vrouw zijn. Yoni stomen met biologisch geteelde kruiden afgestemd op jou levensfase en thema. Deze helende kruidenmixen hebben allemaal hun eigen helende eigenschappen voor jou yoni. Vanbinnen en vanuitbuiten. Yoni stomen is voor alle vrouwen geschikt als zelfzorg, om menstruatie pijnen te verzachten, om de menstruatie cyclus te reguleren en hormonen beter in balans te brengen of de baarmoeder voor te bereiden op een zwangerschap. Ook bij overgangsklachten kan yoni stomen ondersteuning bieden.

Verwarmende moxa om je Qi (levensenergie) weer te laten stromen. 

Ik behandel je onderrug, sacrum en buik met verwarmende moxa. Moxa brengt letterlijk de warmte in je lichaam. Je levensenergie ook wel Qi genoemd wordt weer in beweging gezet. Moxa stimuleert de bloedcirculatie , helpt bij vermoeidheid en slapeloosheid. Het tekort aan yang energie in het lichaam wordt behandeld met moxa. En juist die yang energie zorgt voor warmte en beweging in het lichaam. Een tekort aan yang energie in het lichaam zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld koude voeten en handen hebt of rillingen ervaart of een koud gevoel in je hele lijf. Moxa helpt ook tegen menstruatiepijn. 

Ontspanningsmassage 

Ik masseer je hele lichaam maar liefst 90 minuten bij ceremony van 3 uur. Dus echt van top tot teen. Nadien zul je je herboren voelen en vol nieuwe energie. Bij de ceremony van 2 uur is de massage gericht op nek rug schouders, armen. Ontspanningsmassage maakt verkrampte spieren los, verbeterd de bloedcirculatie, geeft je extra energie. Zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden, verminderd stress en werkt stimulerend op de aanmaak van jouw gelukshormonen endorfine en oxytocine.

Ik verzorg ook cadeaubonnen in elk gewenst bedrag. Krijg je vragen uit je omgeving of er nog iets op je wishlist staat voor welke gelegenheid dan ook.... een cadeaubon van Sacred Care. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram